ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη Έλληνας γιατί διέπραξε 6 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών σε σπίτια

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη Έλληνας γιατί διέπραξε 6 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών σε σπίτια
1 Μαΐου 2023, 09:07
A+ A-
Σε ποιες περιοχές έδρασε.

 Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνολικά έξι κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας.

Ο φερόμενος ως δράστης σε όλες τις υποθέσεις είναι Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Απριλίου, σε περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, από την Αστυνομία, το χρονικό διάστημα από 29 Ιανουαρίου έως 28 Απριλίου, ο συλληφθείς ενέχεται στη διάπραξη 6 κλοπών και 2 αποπειρών κλοπών από σπίτια, σε περιοχές του Γοργοποτάμου, Νέου Κρικέλλου, Μοσχοχωρίου και Δαμάστας Φθιώτιδας.

Αφού παραβίαζαν κύριες εισόδους ή μπαλκονόπορτες αυτών, προέβαιναν στην κλοπή χρηματικών ποσών, χρυσαφικών – κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 33.000 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και αγνώστου αριθμού συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Επιστροφή