Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό ανήλικης που ...ψάρεψε από το ίντερνετ
Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος αφού πρώτα απέκτησε επαφή με ανήλικη μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά.
Ο 43χρονος, από το Ηράκλειο Κρήτης, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Συγκεκριμένα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις αξιόποινες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, παρά τη θέληση της ανήλικης.
Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.


















