"Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές"
27 Μαΐου 2011, 20:11
Tη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου, στην Πλατεία Συντάγματος.
100 σεφ θα φτιάξουν μια τεράστια ελληνική "χωριάτικη" σαλάτα 500 κιλών, άλλοι θα παραδώσουν μαθήματα γευσιγνωσίας ελαιολάδου για αρχάριους αλλά και κόλπα για καλλιτεχνικά σκαλίσματα λαχανικών. Πολλά τέτοια events περιλαμβάνει η πρώτη γιορτή του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού, που θα γίνει το διήμερο Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Μαΐου 2011, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Συντάγματος.
Δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, κλαδικοί φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, συμμετέχουν στην πρώτη Γιορτή που γίνεται με τον τίτλο «Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές».
Την εκδήλωση διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΕΣΤΙΑ» - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας και το ''Κίνημα Πολιτών - Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε''. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).
Δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, κλαδικοί φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, συμμετέχουν στην πρώτη Γιορτή που γίνεται με τον τίτλο «Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές».
Την εκδήλωση διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΕΣΤΙΑ» - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας και το ''Κίνημα Πολιτών - Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε''. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).