ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκλεψαν δίκυκλο μπροστά στα ... μάτια του ιδιοκτήτη στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκλεψαν δίκυκλο μπροστά στα ... μάτια του ιδιοκτήτη στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης
4 Απριλίου 2023, 17:40
A+ A-
Απίστευτη κλοπή μπροστά σε κατάστημα.

Μία απίστευτη κλοπή δικύκλου σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απριλίου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, στην αρχή της λεωφόρου Βενιζέλου, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ο άγνωστος δράστης έκλεψε ένα από τα δίκυκλα, που χρησιμοποιούνται για τις υπηρεσίες-delivery από το γνωστό κατάστημα "Γρηγόρης" (cafe-fast food). Το όχημα ήταν σταθμευμένο μπροστά ακριβώς στο κατάστημα.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί και ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι έλειπε από την θέση του, χωρίς κανένας να έχει πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί. Η υπόθεση της κλοπής εξιχνιάστηκε από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικού καταστήματος.

Ο άγνωστος δράστης πέρασε μπροστά από το κατάστημα, πήρε το μηχανάκι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον υπεύθυνο του καταστήματος και η Ασφάλεια Χαλκίδας διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία Αρχείου

Επιστροφή