Άρχισαν οι γκρίνιες για την απογραφή
Μπροστά στο φόβο να απογραφούν λιγότεροι κάτοικοι στο Δήμο τους και να χάσουν κονδύλια από την κρατική χρηματοδότηση, ορισμένοι Δήμαρχοι άρχισαν τις ... γκρίνιες για τον τρόπο που γίνεται η απογραφή.
Ένας απ΄αυτούς είναι και ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ανέστης Ψαρρός, ο οποίος σε ανακοίνωσή του καταγγέλει ότι σχεδόν από όλες τις τοπικές κοινότητες κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι ουδέποτε ενοχλήθηκαν για να απογραφούν.
Ο κ. Ψαρρός τονίζει ότι: "Λυπούμαστε, αλλά σʼ αυτή την τόσο σημαντική δουλειά ούτε καν ζητήθηκε η βοήθεια του Δήμου, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι τοπικοί παράγοντες (Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι, κ.α).
Φοβούμαστε ότι τα στοιχεία που θα προκύψουν από την απογραφή του έτους 2011 δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα έχουμε τεράστιες αποκλίσεις. "