Αυτός είναι ο 78χρονος που βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του

Αυτός είναι ο 78χρονος που βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του
31 Μαρτίου 2023, 18:45
A+ A-
Δόθηκαν στη δημοσιότητα πλήρη στοιχεία του και φωτογραφίες. 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 78χρονου, που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη βαφτισιμιά του στην Χαλκιδική, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 78χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: 

α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Οι πράξεις αυτές φέρονται ότι τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Παπαϊωάννου Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

  • Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επιστροφή