Συνελήφθη προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Συνελήφθη προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες
22 Μαρτίου 2023, 17:15
A+ A-
Τουλάχιστον πέντε κορίτσια είχαν πέσει θύμα του.

Συνελήφθη 44χρονος προπονητής του Ταε-κβο-ντο και πατέρας ενός παιδιού, που προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης (Αθήνα).

Της σύλληψης προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου (ημιώροφος), είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Επιστροφή