ΧΑΛΚΙΔΑ: Ξεφορτώθηκαν παλιά στρώματα στην οδό Κακαρά
Παλιά στρώματα ξεφορτώθηκαν συμπολίτες μας, στην οδό Κακαρά, στη Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου, αλλά δεν ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία.
Τα παλιά στρώματα επειδή είναι ογκώδη απορρίμματα πρέπει να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία και να υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική συνεννόηση με την Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ώστε να περάσει αμέσως όχημα και να τα παραλάβει.
Στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, το ένα στρώμα έχει τοποθετηθεί όρθιο πίσω από τους κάδους ανακύκλωσης, λίγο μετά την διασταύρωση με την οδό Αγγελάτου, σε σημείο που δεν ενοχλεί.
Το δεύτερο όμως το πέταξαν όπως να ' ναι στη γωνία, στη διασταύρωση της οδού Κακαρά με την οδό Βώκου και -εκτός των άλλων- ήταν και ιδιαίτερα αντιαισθητική εικόνα.

Τελικά, τα στρώματα μαζεύτηκαν γρήγορα από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.




















