ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 2-2: Ανέβηκε στη βόρεια Εύβοια και γκρεμίστηκε απ' την κορυφή

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 2-2: Ανέβηκε στη βόρεια Εύβοια και γκρεμίστηκε απ' την κορυφή
5 Μαρτίου 2023, 20:11
A+ A-
Γκολ από κόρνερ έβαλε πάλι ο Τίτο Μπιμπάι!

 

Στην ισοπαλία "κόλλησε" στην Αιδηψό η Αρτάκη, υποχρεώθηκε σε μη νικηφόρο αποτέλεσμα (το δεύτερο φέτος) μετά το 2-2 της πρεμιέρας στην έδρα της με τον Ταμυναϊκό και σήμερα με το ίδιο σκορ άφησε δυο βαθμούς στη βόρεια Εύβοια όπου ανέβηκε για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση -που κατέχει από τις 8 Γενάρη-, αλλά εντέλει γκρεμίστηκε από την κορυφή και είδε τον Αμαρυνθιακό να την προσπερνάει με ένα βαθμό.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Αιδηψού απέδειξε ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα και δεν ήταν τυχαίο το πρόσφατο αήττητο σερί 11 αγώνων που σημείωσε και έκανε ...πάταγο.

Κοίταξε στα μάτια την μέχρι σήμερα άτρωτη Αρτάκη και άλλαξε τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου. 

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για την Αρτάκη, με τον Γκέρσι Τόρα στο 8' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζηστάμου να κάνει το 0-1.

Ο ΜΠΙΜΠΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ

Στο 42' η Αιδηψός πάγωσε την ομάδα της Αρτάκης. Ο Τίτο Μπιμπάι με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

Το σημερινό είναι το τρίτο φετινό γκολ από κόρνερ που σημειώνει ο Μπιμπάι!

Μάλιστα, ο ίδιος είχε χτυπήσει δυο πανομοιότυπα κόρνερ νωρίτερα στο σημερινό παιχνίδι, τα οποία ήταν άκρως επικίνδυνα, αλλά το τρίτο αποδείχθηκε και φαρμακερό για την εστία της Αρτάκης.

Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και με την έναρξη του β' ημιχρόνου και ειδικότερα στο 51' η Αρτάκη πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Ο Ταυταρίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Κώστας Κανάνι με κεφαλιά έκανε το 1-2 και έβαλε τους ερυθροκίτρινους ξανά στη θέση του οδηγού.

Στο 68', όμως, η Αρτάκη δέχθηκε την δεύτερη ψυχρολουσία κόντρα σε μια ομάδα που εδώ και καιρό έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σκληρή υπό τις οδηγίες του Θανάση Αναγνώστου.

Σ' αυτό το λεπτό ο Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ και ο Φώτου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Η Αρτάκη προσπάθησε στο πλαστικό γήπεδο της Αιδηψού που δεν την ευνόησε -και κάτω από ψιλόβροχο- να πετύχει τρίτο γκολ και να πάρει τη νίκη, αλλά το 2-2 δεν άλλαξε.

Μάλιστα στο 85' ο Βαγγέλης Ντελέκος σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, προς απογοήτευση των Αρτακιανών.

Στο 91' ο Τόρα βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Χρήστος Ζουρμπουλής.

Διαιτησία: Γκάτσος, Ιωάννου - Δελχάς.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Αναγνώστου): Μελ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Αναστασιάδης, Eρ. Γιουκάι, Γάσπαρης, Σούμπασης (29' λ.τ. Καραγκούνης), Μ. Σουλιάδης, Ιω. Σουλιάδης, Φώτου, Ιντ. Μπιμπάι, Μακρής.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Ιω. Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Χατζηστάμου (46' Ζουρμπουλής), Π. Ταυταρίδης, Μεγάλος, Τόρα, Κανάνι (60' Χαλιώτης).

Επιστροφή