ΣΟΥΒΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Συστηματικό παρκάρισμα ...για τα σκουπίδια!

ΣΟΥΒΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Συστηματικό παρκάρισμα ...για τα σκουπίδια!
11 Φεβρουαρίου 2023, 12:04
A+ A-
Λιμεναρχείο και Τροχαία Χαλκίδας σφυρίζουν αδιάφορα

Σκουπίδι έχει κάνει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας οδηγός πολυτελέστατης BMW στη Χαλκίδα.

Συστηματικά τα βράδια παρκάρει στη διάβαση πεζών και μπροστά στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται ακριβώς έξω από το Προσκοπείο στη Σουβάλα (φωτό πάνω δεξιά).

Με το παρκάρισμά του δημιουργεί πρόβλημα στους περίοικους, οι οποίοι δεν μπορούν να πετάξουν τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων και τα ανακυκλώσιμα υλικά στον μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Άνθρωποι της περιοχής έδειξαν τη δυσφορία τους στον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος σφύριξε αδιάφορα. Μάλιστα, δεν δίστασε να κολλήσει το πίσω μέρος του ΙΧ στον κάδο απορριμμάτων που ως ...διά μαγείας μετακινήθηκε πάνω στη διάβαση πεζών  για να χωρέσει καλύτερα η BMW (φωτό κάτω).

Το ΙΧ ήταν και σήμερα το πρωί, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, παρκαρισμένο (από χθες το βράδυ) μπροστά στο Προσκοπείο.

Από το σημείο περνάνε συχνά λιμενικοί και άντρες της Τροχαίας Χαλκίδας, αλλά κάνουν πως δεν βλέπουν το ...παρκάρισμα για τα σκουπίδια.

Επιστροφή