ΣΤΑΥΡΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-1: Ισόπαλοι στη φωλιά των Λύκων
Στη Μακρυκάπα και στη φωλιά των Λύκων του ΑΟΜ έγινε για σήμερα γηπεδούχος ο Σταυρός και υποδέχθηκε τον Ελλήσποντο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε ένα χρονικό σημείο που τους έδωσε ψυχολογία, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και είχαν απάντηση στο β' ημίχρονο.
Στο τελευταίο ημίωρο προσπάθησαν και οι δύο, αλλά κανείς δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ.
Στο 45' ο Θεόφιλος Σπανός άνοιξε το σκορ (1-0) για τον ΑΠΣ Σταυρού και έβαλε στο τιμόνι του οδηγού την ομάδα του.
Στο 56', όμως, ο Ελλήσποντος -που έδειξε και σήμερα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο πολύ καλά στοιχεία-, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Το νεανικό σύνολο του Κρόκου που άρεσε με την απόδοσή του, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας και έγραψε το 1-1.
Για λογαριασμό του Ελλήσποντου απουσίαζε ο νεαρός Πέτσας που κάνει καλό πρωτάθλημα και τραυματίστηκε στον αγώνα της περ. εβδομάδας με τα Αλάτσατα στην Λάμψακο.
Διαιτησία: Δανιηλίδης, Πριόνας-Αντωνίου Χ.
ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Άγγελος Βογιατζής): Καρκαλής, Θ. Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Σεΐτης, Χατζηαντωνίου, Χασαπίδης (64' Θαν. Σκριβάνος), Θεοφ. Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης (74' Μολές), Τζαμίχας (82' Γκίκας).
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Ερ. Τόρα, Γεωργαντόπουλος, Γίγας, Πετράκης, Μπόκαρης (85' Χρ. Τσούμαρης), Μάλλιαρης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Πάνου, Γκίκας, Ράζος (46' Καπουρίτης, 92' Ντούρμας).