Πού είναι ο παλιός, καλός Αντρέας Ρουμελιώτης;
22 Μαΐου 2011, 08:15
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει...καταπέσει. Και φαίνεται στο facebook!
Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχει στο κουρμπέτι της δημοσιογραφίας ο Ανδρέας Ρουμελιώτης. Στο κουρμπέτι της ...τρέλας βέβαια, βρίσκεται από τότε που γεννήθηκε, γι' αυτό και δεν δικαιολογούνται τέτοιες profile pictures στο facebook.
Κάνει μερικά χεράκια και την περνάτε για εναλλακτική; Αυτή, κύριοι, είναι πόζα καθωσπρεπισμού για τον Αντρέα (την τρώει για πρωινό με ένα άρθρο του στην "Ε"). Εχει μία άλλη που γελάει με γουρλωμένα μάτια, μία άλλη που αναπολεί το παρελθόν, το μέλλον ή το παρόν (δεν μπορώ να διακρίνω) με μποέμικη φορεσιά και μία τελευταία που παίζει μποξ. Φωτό πραγματικά αντιπροσωπευτικές της ανατρεπτικής του προσωπικότητας.
Κι εδώ φαίνεται η παραίτηση από τον αυτοσαρκασμό, τα χρόνια που περάσανε, οι αγώνες που έφυγαν, τα τσίπουρα που τον σοβαρέψανε! Απαιτούμε να δούμε τον παλιό, καλό Αντρέα τώρα!