ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ 3-3: Σε φοβερό ματς ο ΑΠΚΟ πλήγωσε τον γείτονα

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ 3-3: Σε φοβερό ματς ο ΑΠΚΟ πλήγωσε τον γείτονα
21 Δεκεμβρίου 2022, 19:00
A+ A-
Ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Νίκο Μαστροκώστα.

Φοβερό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και στα ...συναισθήματα έγινε στο γήπεδο Λουκισίων ανάμεσα στον ΑΟΛ και τον γείτονά του, ΑΠΚΟ Δροσιάς, με τους φιλοξενούμενους να πληγώνουν τους γηπεδούχους, καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1!

Στο 24' από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζαχαράκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τη Δροσιά.

Ο ΑΟΛ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 39' από την άσπρη βούλα. Μετά από σουτ του Δούκα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού της Δροσιάς, η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε και ο Κωνσταντάγκας έκανε το 1-1.

Στο 55' πάλι ο Κωνσταντάγκας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στα Λουκίσια και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1.

Στο 61' τα Λουκίσια χτύπησαν στην κόντρα, ο Δέδες τροφοδότησε τον Χύσκα και ο δεύτερος έγραψε το 3-1.

Ολοι πίστεψαν ότι ο ΑΟΛ εύκολα ή δύσκολα θα έφτανε στη νίκη, αλλά η Δροσιά είχε διαφορετική γνώμη.

Στο 70' ο Νίκος Μαστροκώστας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο "κόλπο".

Και στο 86' ξανά ο "Μαστρογκόλ" Μαστροκώστας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3, σε ένα παιχνίδι που είχε δραματική εξέλιξη και απίθανο σασπένς.

Η Δροσιά ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες στο ενεργητικό της και ενώ βρέθηκε "φάτσα" με την ήττα, κατάφερε εντέλει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και να πληγώσει τους γείτονες, που θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Διαιτησία: Κασομούλης, Πασχαλίδης-Κοτταρά.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κατσαρής, Δέδες, Μπουλούκος, Τζάβρας, Προβής, Σουλιωτάκης, Λέκκας (16′ λ.τ. Σαμπάνης, 90′ Καράι), Φρούσης (57′ Χύσκα), Κωνσταντάγκας, Τζέμος (90′ Καπουρίτης), Δούκας (46′ Γιαλός).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Γ. Λάμπρου, Μπαζώτης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Λαλάκος (66′ Βάρκας), Μαστροκώστας, Σακκάς.

Επιστροφή