ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Με Παναγιώτη Σκόνδρα θα ψάξει την σωτηρία

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Με Παναγιώτη Σκόνδρα θα ψάξει την σωτηρία
13 Δεκεμβρίου 2022, 15:22
A+ A-
Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή.

Ο στόχος του ΑΟ Αλατσάτων είναι ένας, η σωτηρία στην Α' ΕΠΣΕ και μολονότι οι Χαλκιδέοι έχουν δύσκολο έργο, θα παλέψουν για το αυτονόητο, με νέο προπονητή στο τιμόνι, τον Παναγιώτη Σκόνδρα.

Ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της Χαλκίδας, της Προποντίδας και του ΠΑΟ Κανήθου, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας των Αλατσάτων και θα κάνει ντεμπούτο στον κρίσιμο αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας στο γήπεδο Αλεξάνδρου.

Θυμίζουμε ότι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ακριτίδη, προσωρινά στον πάγκο του ΑΟΑ ως πρώτος προπονητής κάθισε ο Παναγιώτης Αφράτης, αλλά δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, αφού τα Αλάτσατα μέτρησαν έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μακρυκάπα στη διαδικασία των πέναλτι και δυο ήττες στο πρωτάθλημα με Αυλωνάρι εντός και Μαντούδι εκτός έδρας.

Επιστροφή