ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΤΑΣ: Αυτός είναι ο αντιδήμαρχος Βελεστίνου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΤΑΣ: Αυτός είναι ο αντιδήμαρχος Βελεστίνου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
13 Δεκεμβρίου 2022, 10:02
A+ A-
Στο φορτηγάκι επέβαινε και ο γιος του.

Ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο) Γιάννης Κουβάτας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν το φορτηγό του 47χρονου αντιδημάρχου, φορτωμένο με φρούτα, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Στο επαγγελματικό φορτηγό επέβαινε και ο 18χρονος γιος του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Γ. Κουβάτας ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο), ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε μεγάλο οποροπωλείο στη Νέα Ιωνία.

Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, με απόφαση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού ύστερα από την αδόκητη απώλεια του αντιδημάρχου.

 

Επιστροφή