Το σήκωσαν και τα Αλάτσατα

Το σήκωσαν και τα Αλάτσατα
16 Μαΐου 2011, 16:50
A+ A-
Γιόρτασαν και οι πρωταθλητές της Α2
Γιορταστική ατμόσφαιρα το βράδυ της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου ο ΑΟ Αλατσάτων σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Α2.

Η ομάδα της Χαλκίδας επανηλθε γρήγορα στους μεγάλους με προπονητή τον ...Γρηγόρη Μάλλιαρη (φωτό δεξιά).

Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντινου και αμέσως πολλά βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό και οι παίχτες με το κύπελλο ψηλά έκαναν το γύρο του θριαμβου

Η διοικηση των πρωταθλητών (πρόεδρος ο Αντώνης Κωνσταντίνου) είχε ετοιμάσει μπουφέ  για τους παίχτες της ομάδας και τους φίλους της.

Αφιερωμα στην πρωταθλήτρια ομάδα των Αλατσάτων διαβάστε στην ¨Γνώμη" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή

Ο αρχηγός της ομάδας των Αλατσάτων Δ. Καπετάνιος παίρνει το κύπελλο από τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου υπό τις ιαχές των συμπαιχτών του (κάτω)



Ο πρωτος σκορερ των πρωταθλητών αλλά και της Α2 κατηγορίας ποζάρει στο φακό οικογενειακά με το κύπελλο στα χέρια.

Επιστροφή