Α' ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα λόγω κρουσμάτων covid
Ο κορωνοϊός ...χτύπησε μετά από καιρό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας και συγκεκριμένα την ομάδα των Λουκισίων, όπου παρουσιάστηκαν αρκετά κρούσματα (πάνω από 7).
Η ΕΠΣΕ με ανακοίνωσή της αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Ηρακλής Ψαχνών-Λουκίσια που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ αναφέρει:
«Σας γνωρίζουμε ότι λόγω αυξημένων κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, ο αγώνας της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το Σάββατο 03/12/2022 Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο».
Επίσης, λίγο αργότερα, από την ΕΠΣΕ ανακοινώθηκε ότι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και ο αγώνας της Γ' κατηγορίας ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ-ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ, για λόγους υγείας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.