31χρονη γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο κενό
22 Νοεμβρίου 2022, 12:12
Είχε εξαφανιστεί πριν λίγες μέρες - Τι βρέθηκε στο συρτάρι της .
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπούλου, που αγνοούνταν από την Παρασκευή (18/11) από το χωριό Γαλαρινός στη Χαλκιδική.
Εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ βρέθηκαν περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας (21/11), μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, καθώς εντόπισαν τη σορό της Μαριάννας απανθρακωμένη σε υπό ανέγερση οικοδομή, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι φίλης της στο οποίο φιλοξενούνταν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα ανέβηκε στον τρίτο όροφο νεοαναγειρόμενου κτίσματος κι αφού περιέλουσε τον εαυτό της με εύφλεκτο υλικό, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στο κενό.
Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (18/11), όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό.
Η 34χρονη επέστρεψε από την εργασία της, διαπίστωσε ότι η Μαριάννα δεν ήταν εκεί και καθώς περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της.
Οι αρχές από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ως πιθανότερο σενάριο αυτό της ερωτικής απογοήτευσης, που οδήγησε την γυναίκα στο να κάνει το απονενοημένο διάβημα.
Στο σπίτι που διέμενε η 31χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας, το οποίο να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η Αστυνομία βρήκε στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 31χρονη είχε δεσμό.




















