ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Νεκρός εντοπίστηκε ο αστυνομικός που αγνοούνταν

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Νεκρός εντοπίστηκε ο αστυνομικός που αγνοούνταν
29 Οκτωβρίου 2022, 11:00
A+ A-
Κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 40χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία το πρωί της Παρασκευής (28/10), κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/10) στο βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας» του Τριπόταμου.

Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς βρισκόταν σε μεγάλο βάθος. Το ΙΧ του 40χρονου είχε βρεθεί από την Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στο ίδιο σημείο, στη γέφυρα της Τατάρνας, χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης Ευρυδίκης από το Καρπενήσι. Η γυναίκα είχε μεταβεί στη λίμνη των Κρεμαστών με το αυτοκίνητό της στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε, όμως, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν τίποτα. 

Επιστροφή