ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Διαπίστωσε ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Κύμης και στο Ιατρείο Οξυλίθου
Η ενημέρωση για τα λειτουργικά προβλήματα στις Μονάδες Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του Σπύρου Πνευματικού, βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης, καθώς και στο Ιατρείο Οξυλίθου και στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κονιστρών.
Ο βουλευτής, είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ιωάννα Δαριβέρη, στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Θεόδωρος Χατζηδημητρίου, κατά την οποία συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Περιφερειακό Ιατρείο Οξυλίθου, όπου συναντήθηκε, επίσης, με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κατσαρή Κλαίρη και εν συνεχεία μετέβη στο Περιφερειακό Ιατρείο Κονιστρών - Εμβολιαστικό Κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Ιατρός Γουβαλάρης Βασίλειος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ρέτσα Ιωάννα, ο Νοσηλευτής Πλατανάκης Νικόλαος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κονιστρών Δημάς Κωνσταντίνος.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή:
« Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η ανάγκη διαμόρφωσης των προϋποθέσεων για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και προληπτικής ιατρικής.
Για το λόγο αυτό ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου και τη στελέχωσή του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Ιατρείου ως εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν προσέλθει περίπου 8.000 πολίτες.»




















