Μέγας είσαι Τσοκάνη και θαυμαστά τα έργα σου ...στη Super League (VIDEO)

Μέγας είσαι Τσοκάνη και θαυμαστά τα έργα σου ...στη Super League (VIDEO)
8 Οκτωβρίου 2022, 20:36
A+ A-
Ο Ευβοέας χαφ του Βόλου πέτυχε δύο γκολ στο Αγρίνιο ...και η αναφορά στα Ψαχνά.

Διπλό (2-3) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού πήρε ο Βόλος το απόγευμα του Σαββάτου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του και Ευβοέα Τάσο Τσοκάνη (κατάγεται από τη Μακρυμάλλη).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ στο 4' και στο 16'.

Ο Βόλος αντέδρασε και με δυο γκολ του Τσοκάνη στο 28' και στο 35' ισοφάρισε σε 2-2 πριν ...βγει το πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, ο Τσοκάνης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού, ιπποτικά δεν πανηγύρισε τα γκολ, δείχνοντας το ήθος του.

Τελικά ο Βόλος "απέδρασε" με το διπλό χάρη σε ένα γκολ του Κούτσια (σ.σ. δανεικός από τον ΠΑΟΚ) στο 78' μετά από λάθος του γκολκίπερ Στεργιάκη (σ.σ. δεν αγωνίστηκε ο Χαλκιδέος "πορτιέρε" των Αγρινιωτών Γιάννης Ανέστης).

Στο τέλος του αγώνα την "τιμητική" του είχε και ο Ηρακλής Ψαχνών, με τον σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού να αναφέρει την ομάδα από την οποία άρχισε να ξεδιπλώνει την καριέρα του ο Τσοκάνης (στη φωτό πάνω με τον Αντώνη Πριόνα), ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο "box to box" χαφ και έχει οδηγήσει το Βόλο στη 2η θέση του πρωταθλήματος!

Δείτε το βίντεο με τα γκολ:

Επιστροφή