ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Με Μανώλη Νικολακάκη έβαλε εμπειρία στο ρόστερ του
Εναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον Μανώλη Νικολακάκη ενέταξε στο ρόστερ του ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος συνεχίζει τις μεταγραφές και το μήνα Οκτώβριο.
Ο Νικολακάκης έγινε περισσότερο γνωστός στο κοινό της Εύβοιας από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ της περ. περιόδου με τη φανέλα του Αμαρυνθιακού.
Το πέρασμά του από την ομάδα της Βάθειας ήταν σύντομο, αλλά ...επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΕ με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών.
Στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες ομάδων με μεγάλη διαδρομή στις επαγγελματικές κατηγορίες με ...κορυφαία τη Λάρισα (ΑΕΛ), αλλά έχει αγωνιστεί και σε Εργοτέλη, Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Επισκοπή, κ.α.
Η παρουσία του στον Ηρακλή σίγουρα θα έχει χαροποιήσει και τον παράγοντα της ομάδας Γιώργο Σίδερη, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Λάρισα.
Ο Νικολακάκης είναι 31 ετών, αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά στον Αμαρυνθιακό με προπονητή τον Ψαχνιώτη Θανάση Μεθενίτη είχε παίξει και ως εξτρέμ.