Ανήλικη ασθενής δάγκωσε νοσηλεύτρια και έφυγε από το νοσοκομείο
Περιστατικό βίας -από ανήλικη νοσηλευόμενη της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πάτρας- σε γιατρό και νοσηλευτές (με ελαφρύ τραυματισμό της εφημερεύουσας παιδοψυχίατρου) σημειώθηκε το βράδυ της περ. Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση μελών του προσωπικού της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, η συγκεκριμένη ασθενής ζήτησε να καπνίσει, αλλά η εφημερεύουσα αρνήθηκε να παραβλέψει τους κανονισμούς, με αποτέλεσμα η ασθενής να εκνευριστεί και να προβεί σε φθορές.
Οπως αναφέρεται μέσα από την κλινική «δεν άφησε τίποτα όρθιο. Έσπαζε ό,τι έβρισκε μπροστά της. Στην προσπάθεια της εφημερεύουσας Παιδοψυχιάτρου Μαρίας Καλογεροπούλου να την ηρεμήσει, την δάγκωσε και την τραυμάτισε. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και στο πλαίσιο της αναστάτωσης που επικράτησε η ασθενής διέφυγε και εξήλθε της κλινικής με μια εκ των νοσηλευτριών να τρέχει να την σταματήσει. Το πρωί και περί τις 6 επέστρεψε στην Κλινική όπου της χορηγήθηκε ειδική αγωγή».


















