Η ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΕ ανάδοχος του έργου των γεφυρών Φύλλων, Βασιλικού, Αφρατίου

Η ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΕ ανάδοχος του έργου των γεφυρών Φύλλων, Βασιλικού, Αφρατίου
21 Σεπτεμβρίου 2022, 20:11
A+ A-
Πήρε το έργο με έκπτωση 6%. 

Προσωρινός ανάδοχος του έργου των γεφυρών Φύλλων, Βασιλικού και Αφρατίου αναδείχθηκε η τεχνική εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ, με έκπτωση 6%. Η διαδικασία ανάδειξης του προσωρινού αναδόχου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, κατόπιν εβδομαδιαίας παράτασης που είχε ζητηθεί.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για την επισκευή της γέφυρας στο Βασιλικό, την κατασκευή δύο νέων γεφυρών στις θέσεις Αφράτι και Φύλλα, την αποκατάσταση και βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου, καθώς και αντιπλημμυρικά έργα διευθέτησης και αντιδιαβρωτικής προστασίας, ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η έναρξη των εργασιών αναμένεται το αργότερο μέχρι τέλος του έτους.  

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης χαρακτήρισε ευνοϊκή εξέλιξη την ανάληψη του έργου από την συγκεκριμένη εταιρία, σχολιάζοντας σχετικά:

 «Το γεγονός ότι προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε μια εταιρεία με εμπειρία και αξιοπιστία, αποτελεί εγγύηση για την ομαλή εξέλιξη του έργου, που θα παρακολουθούμε στενά σε όλα τα στάδια του, για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.»

Επιστροφή