ΧΑΛΚΙΔΑ: Βάνδαλοι γκραφιτάδες μουτζούρωσαν τους τοίχους στην πιλοτή του 1ου Λυκείου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Βάνδαλοι γκραφιτάδες μουτζούρωσαν τους τοίχους στην πιλοτή του 1ου Λυκείου
9 Σεπτεμβρίου 2022, 21:50
A+ A-
Ούτε δύο μέρες δεν πέρασαν από το βάψιμο της πιλοτής και την γέμισαν ...καλλιγραφίες. 

Ανεξέλεγκτοι δρουν στη Χαλκίδα οι νεαροί γκραφιτάδες, με τα σπρέι μπογιάς στα χέρια και μουτζουρώνουν όποιο τοίχο βρουν μπροστά τους, χωρίς καμία επίπτωση.

Μάλιστα δεν διστάζουν να βάλουν την ...σφραγίδα τους ακόμη και σε φρεσκοβαμμένους τοίχους, όπως έγινε με τους τοίχους της πιλοτής στο 1ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας.

Η πιλοτή βάφτηκε μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να την βρουν καθαρή οι μαθητές στον Αγιασμό  για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς, δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες και οι βάνδαλοι ...χτύπησαν στο σχολείο, γεμίζοντας με μουτζούρες τους τοίχους της πιλοτής.

Η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Ματθαίου ανάρτησε, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, τις φωτογραφίες της πιλοτής (πριν και μετά την επέμβαση των γκραφιτάδων), με το παρακάτω σχόλιο:

"Πριν δυο μέρες βάφτηκε η πιλoτή του σχολείου μας από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Σήμερα εσκεμμένες...καλλιγραφίες. Τι θα γίνει μ αυτούς πια τους "καλλιτέχνες" που δε σέβονται δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο;"

Επιστροφή