Ομαδικό βιασμό κατήγγειλε 16χρονη στην Αθήνα

Ομαδικό βιασμό κατήγγειλε 16χρονη στην Αθήνα
5 Σεπτεμβρίου 2022, 12:52
A+ A-
Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας της.

Το βιασμό της, κατήγγειλε μία 16χρονη κοπέλα από την Αθήνα, με την οικογένειά της να έχει καταθέσει ήδη μήνυση, ενώ η αστυνομία φαίνεται να ερευνά την υπόθεση ομαδικού βιασμού, καθώς όπως ανέφερε η ανήλικη, όταν ξύπνησε, μετά από πάρτι, υπήρχαν τέσσερα προφυλακτικά κάτω στο πάτωμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε στις 20 Αυγούστου όταν η ανήλικη πήγε σε φίλη της για να περάσει το βράδυ. Τότε, ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε σε πάρτι, και μάλιστα πήγε και τις πήρε με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, θυμάται να πίνει δύο ποτά και ύστερα να χάνει τις αισθήσεις της.

Κατόπιν, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας είχε φρικτούς πόνους, ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της.

Στο πάρτι υπήρχαν 4 με 5 ακόμη αγόρια, ενώ το πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου και απομονώθηκε για μία εβδομάδα, δίχως να μιλάει σε κανέναν. Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία.

Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Επιστροφή