Σκοτώθηκε 45χρονος πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού από έκρηξη σωλήνα

Σκοτώθηκε 45χρονος πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού από έκρηξη σωλήνα
26 Αυγούστου 2022, 20:48
A+ A-
Σε εργοστάσιο αφαλάτωσης συνέβη το τραγικό περιστατικό περιστατικό. 

Πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού, ηλικίας 45 ετών, έχασε τη ζωή του την ώρα που εργαζόταν σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής 26 Αυγούστου, όταν στο εργοστάσιο αφαλάτωσης ο 45χρονος μαζί με συναδέλφους του προχώρησαν σε έλεγχο σε αντλία μηχανήματος. 

Ξαφνικά ο ένας σωλήνας -βάρους 100 κιλών- εκρήγνυται με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον άτυχο 45χρονο. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 Οι διασώστες επιχείρησαν να επαναφέρουν τον εργαζόμενο στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

O πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακείου Στέλιος Βοργιάς δήλωσε σχετικά με το τραγικό συμβάν:

"Ο 45χρονος, πατέρας ενός 3χρονου παιδιού, έχασε την ζωή του, όταν σε έναν δοκιμαστικό έλεγχο στην αντλία του μηχανήματος, εξερράγη σωλήνας 100 κιλών, ο οποίος λόγω της τεράστιας πίεσης που δημιουργήθηκε αφού χτύπησε τον άτυχο μηχανολόγο, εκτοξεύθηκε σε απόσταση δεκάδων μέτρων, συγκρούστηκε σε μηχάνημα."

Επιστροφή