ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποκλεισμένοι οι καταστηματάρχες στην Αγία Βαρβάρα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποκλεισμένοι οι καταστηματάρχες στην Αγία Βαρβάρα
9 Αυγούστου 2022, 12:47
A+ A-
Δεν μπορεί να φτάσει πελάτης στα μαγαζιά τους

Αποκλεισμένοι είναι οι καταστηματάρχες στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στη Χαλκίδα, εξ αιτίας των εργασιών που γίνονται για την αντικατάσταση των κυβολίθων. 

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο και οι πελάτες είναι αδύνατον να φτάσουν στα καταστήματα. 

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου τα συνεργεία ξεφόρτωσαν άμμο, κλείνοντας ουσιαστικά την πρόσβαση προς τα καταστήματα. 

"Τους είπα να την βάλουν λίγο πιο κάτω, όπου υπάρχουν ξενοίκιαστα μαγαζιά, αλλά δεν μου έδωσαν σημασία. Την ξεφόρτωσαν μπροστά στο μαγαζί μου (φωτό)" είπε στο egnomi.gr ο φωτογράφος Γιάννης Σοφρώνης και πρόσθεσε:

"Όλη η Αγία Βαρβάρα έχει γίνει εργοτάξιο. Ξεκίνησαν με τις εργασίες για το φυσικό αέριο και τώρα προχώρησαν στην αντικατάσταση των κυβολίθων. Μέχρι στιγμής έχει κοπεί το ίντερνετ δύο φορές από τις ζημιές που προκάλεσαν τα συνεργεία. 

"Μας έφαγαν η σκόνη και ο θόρυβος για ένα έργο που, επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο. Σε άλλη περίπτωση θα ήταν μια ευκαιρία για πραγματική ανάπλαση μιας περιοχής, αυτό όμως δεν ισχύει για τη Χαλκίδα".

 

Επιστροφή