ΑΛΙΒΕΡΙ: Με Πίτσα Παπαδοπούλου και Σταύρο Σαλαμπασόπουλο τα Ταμύναια

ΑΛΙΒΕΡΙ: Με Πίτσα Παπαδοπούλου και Σταύρο Σαλαμπασόπουλο τα Ταμύναια
14 Αυγούστου 2022, 08:20
A+ A-
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου διοργανώνει τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου διοργανώνει, για άλλη μια χρονιά, τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις «Ταμύναια 2022».  Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν πλήθος καλλιτεχνικών δρώμενων που θα πραγματοποιηθούν στις 16,17 και 18 Αυγούστου.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, Τρίτη 16 Αυγούστου, είναι αφιερωμένη στα παιδιά και περιλαμβάνει «Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη». Το μοναδικό Theaterballonshow στην Ελλάδα με εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς φίλους με τον Γιώργο Μαγκίνη.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη διαδραστική παράσταση που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την καρδιά των μικρών μας φίλων ανά την επικράτεια, στην οποία πέραν του πρωταγωνιστή όλοι οι άλλοι ήρωες είναι εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου υπάρχει ένα μοναδικό live με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, έναν μοναδικό  καλλιτέχνη που όλοι στην περιοχή γνωρίζουν και αγαπούν ιδιαίτερα αφού είναι παιδί του Αλιβερίου. Το live θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Τα "Ταμύναια" κλείνουν Πέμπτη 18 Αυγούστου με την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού. Στις 10 το βράδυ, στο όμορφο λιμάνι του Καράβου μας θα βρίσκεται η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα, ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες.

Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσει η Τζένη Κοσμίδου.

Επιστροφή