ΛΕΥΚΑΝΤΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πεζοδρομείται η παραλιακή οδό Ποσειδώνος τα βράδια Παρασκευής και Σαββατοκύριακου

ΛΕΥΚΑΝΤΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πεζοδρομείται η παραλιακή οδό Ποσειδώνος τα βράδια Παρασκευής και Σαββατοκύριακου
22 Ιουλίου 2022, 21:01
A+ A-
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.  

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών, εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο παραλιακό μέτωπο στο Λευκαντί, οι οποίες θα ισχύουν από την Παρασκευή 22 Ιουλίου και για όλες τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα εξής:

  1. Η παραλιακή οδός Ποσειδώνος (φωτό πάνω δεξιά), από το ύψος του καταστήματος “ΜΑΜ” έως και το ύψος του καταστήματος “Nobilis”, θα παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων από τις 8 έως και την 1 το βράδυ και θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση των πεζών.
  2. Η έξοδος των οχημάτων από την παραλία θα γίνεται από την οδό Χρυσανθέμων (φωτό κάτω), ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.

Να σημειωθεί ότι στην οδό Χρυσανθέμων (παράλληλη της οδού Ποσειδώνος) έχουν ήδη διαμορφωθεί και λειτουργούν χώροι ελεύθερης στάθμευσης.

Επιστροφή