ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Απέκτησε τον Δημήτρη Χατζηλάμπρου που θα συνεργαστεί ξανά με τον Τοκπασίδη
Τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Χατζηλάμπρου (αριστερά στη φωτό) από τον Ελλήσποντο απέκτησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο ξεκίνημα της σεζόν που πέρασε είχε φορέσει και τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς, πάλι με προπονητή τον Παναγιώτη Τοκπασίδη (δεξιά στη φωτό).
Ο Ηρακλής στην επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΕ ...αθόρυβα και χωρίς μεγάλα λόγια και σπατάλες, χτίζει μια ομάδα σύμφωνα με τα "θέλω" του προπονητή του.
Ένα σύνολο που θα έχει ένταση, τρεξίματα και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, για να κάνει μια νέα αρχή, που πάντα είναι δύσκολη.
Από το φετινό ρόστερ, φυσικά δεν θα λείπουν και οι πιο έμπειροι που είναι απαραίτητο "συστατικό" σε μια ομάδα, αλλά στον Ηρακλή δεν πετάνε στα σύννεφα και βαδίζουν με αργά και σταθερά βήματα, για τη συγκρότηση ενός γκρουπ που δεν θα έχει ημερομηνία λήξης, αλλά παρόν και μέλλον.