ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ: Υπογραφές με Αντώνη Ντούκα και Γιώργο Τουλίτση

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ: Υπογραφές με Αντώνη Ντούκα και Γιώργο Τουλίτση
13 Ιουλίου 2022, 16:46
A+ A-
Ο έμπειρος αμυντικός και ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ενισχύσουν την ομάδα της Ανθηδώνας.

Υπογραφές έπεσαν ανάμεσα σε ΑΠΚΟ Δροσιάς και Αντώνη Ντούκα.

Ο έμπειρος αμυντικός (στη φωτό πάνω με τη φανέλα του Ελλήσποντου) θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιώργου Λάμπρου στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, με τον κόουτς της Δροσιάς να θέλει να "παντρέψει" παιδιά σε παραγωγική ηλικία με έμπειρους παίκτες, για να καταφέρει ο ΑΠΚΟ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Α' ΕΠΣΕ της σεζόν 2022-23.

Ο Ντούκα βρέθηκε στα γραφεία του ΑΠΚΟ (φωτό κάτω), υπέγραψε την έναρξη της συμφωνίας και μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στη νέα του ομάδα.

Στον ΑΠΚΟ υπέγραψε και ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Τουλίτσης (φωτό κάτω), ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα της Δροσιάς. Την περ. περίοδο αγωνίστηκε και στέφθηκε πρωταθλητής με τον ΑΟ Λουκισίων στη Β' ΕΠΣΕ.

Επιστροφή