ΜΙΚΤΕΣ Κ15 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ): ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2-4 (πέναλτι): Λύγισε από την άσπρη βούλα
Στα πέναλτι λύγισε η Κ15 της ΕΠΣ Εύβοιας με αντίπαλο την ΕΠΣ Κοζάνης στον ημιτελικό που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας και έτσι η ομάδα του νομού μας δεν κατάφερε να προκριθεί στην λεπτομέρεια στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η Κοζάνη άνοιξε το σκορ με τον Κωτίδη στο 12' και έκανε το 1-0, αλλά η Εύβοια στο 43' (τρίτο λεπτό του β' ημιχρόνου, καθώς τα ματς είναι 80λεπτα) ισοφάρισε με τον Κολοκυθά σε 1-1.
Στο 73' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Συνοδάκης της Εύβοιας για σπρώξιμο (εκτός φάσης) σε αντίπαλό του.
Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι (στο πρωτάθλημα Κ15 δεν υπάρχει παράταση) και εκεί η Εύβοια ηττήθηκε με 4-2.
Για την Κοζάνη έπιασε δύο πέναλτι ο γκολκίπερ Πάζης (αστόχησαν οι Ευβοείς Βουγιούκας και Σαμαρτζής), ενώ ένα πέναλτι έπιασε και ο γκολκίπερ της Εύβοιας Τσιριγώτης.
Για λογαριασμό της Εύβοιας ευστόχησαν στα πέναλτι οι Τσούμαρης και Καλογιάννης.
Για την Εύβοια ξεκίνησαν οι: Τσιριγώτης, Γίγας, Δημητρίου, Κριτσιώτης, Συνοδάκης, Καλογιάννης, Κολοκυθάς, Σπύρου, Μήτρου, Βουγιούκας, Τσούμαρης.