ΝΙΚΗΤΕΣ - ΣΚΥΡΟΣ: Την παράσταση ...έκλεψε η μικρή Φαίη με το νάζι της (ΦΩΤΟ)

7 Ιουνίου 2022, 11:11
A+ A-
Πέρασε υπέροχα μαζί με τους γονείς της Πέτρο Παυλάκη και Αννυ Κρήτου. 

Μια νεαρή μαμά ήταν η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού του egnomi.gr , η οποία κέρδισε την τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ στη Σκύρο.

Η Αννυ Κρήτου, παρέα με το σύζυγό της Πέτρο Παυλάκη και τη μικρούλα Φαίη (φωτό), επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το νησί των Σποράδων και πέρασαν όλοι υπέροχα! 

Η όμορφη οικογένεια περπάτησε στα στενάκια της Σκύρου, απόλαυσε τις ωραίες παραλίες του νησιού ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα τους! Εμειναν απολύτα ικανοποιημένοι με τη φιλοξενία, αλλά και τις υπηρεσίες που πρόσφερε το ξενοδοχείο και στα τρία μέλη της οικογένειας.

"Περάσαμε φανταστικά! Ολα ήταν υπέροχα. Οι ομορφιές του νησιού, αλλά και το ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ. Απίστευτη φιλοξενία, ωραία δωμάτια, όπως και ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα, πλούσιο πρωινό γεμάτο από παραδοσιακά προϊόντα και με πολλές επιλογές για την 15μηνών κορούλα μας. Το κεντρικό σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο βοήθησε πολύ, ώστε να περπατήσουμε σχεδόν όλη τη Σκύρο με τα πόδια! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο που μάς κάνατε!" σχολίασε στο egnomi.gr η τυχερή του διαγωνισμού, Αννυ Κρήτου.

Το πόσο όμορφα πέρασε όλη η οικογένεια φαίνεται στα παρακάτω στιγμιότυπα που μάς έστειλαν!

Εννοείται πως την παράσταση "έκλεψε" η μικρούλα Φαίη με το νάζι της! Το egnomi εύχεται να είστε πάντα τυχεροί και χαμογελαστοί!  

Επιστροφή