Επτά Ευβοϊκές επιχειρήσεις προώθησαν τα προϊόντα τους στην Αραβική Χερσόνησο
Tην προβολή και την προώθηση premium προϊόντων επτά ευβοϊκών επιχειρήσεων στην Αραβική Χερσόνησο στήριξε το Επιμελητήριο Εύβοιας κατά την υλοποίηση του 1ου Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα: «Στερεά Ελλάδα – Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην».
Την όλη προσπάθεια των ευβοϊκών επιχειρήσεων για την προώθηση των προϊόντων τους στην Αραβική Χερσόνησο στήριξε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Σταθόπουλος.
Το εν λόγω Forum που διοργανώθηκε και στηρίχθηκε οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έλαβε χώρα την Δευτέρα 30 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Sofitel Obelisk της μητρόπολης και πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το Ντουμπάι.
Σκοπός του ήταν τόσο η διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω προβολής και προώθησης των premium προϊόντων της Στερεοελλαδίτικης γης και των αυθεντικών τοπικών προϊόντων ως του μεγαλύτερου αναξιοποίητου εθνικού κεφαλαίου της Ελλάδας εν γένει και της Στερεάς Ελλάδας ειδικότερα, όσο και η ανάδειξη των τουριστικών προορισμών με αναφορά στο τρίπτυχο Τουρισμός-Πολιτισμός-Γαστρονομία στην Αραβική Χερσόνησο.



















