ΑΟΧ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Η μισή δουλειά έγινε στο 45' με κεφαλιά! (VIDEO)

ΑΟΧ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Η μισή δουλειά έγινε στο 45' με κεφαλιά! (VIDEO)
5 Ιουνίου 2022, 18:09
A+ A-
Προηγείται η Χαλκίδα στον νυν υπέρ πάντων αγώνα.

Τη "μητέρα όλων των μαχών" δίνει αυτή την ώρα ο ΑΟ Χαλκίδας, ο οποίος αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Παναργειακό και θέλει τη νίκη για να ανέβει σίγουρα στην Γ' εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Χαλκίδας έληξε το ημίχρονο με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού στο 45' ο Χαλιώτης έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Καραχάλιου.

Οι γηπεδούχοι έχουν τον έλεγχο του ματς  και δεν απειλούνται ιδιαίτερα. Στο 9' ο Γκιόκας είχε την καλύτερη ευκαιρία για τους "νερατζούρι" - πλην του γκολ-, αλλά αστόχησε σε κεφαλιά. 

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παίζουν αμυντικά, έχουν να θυμούνται από το πρώτο ημίχρονο μόνο ένα σουτ του Ντε Σόουζα στο 40', το οποίο πέρασε άουτ.

Η μισή δουλειά για την άνοδο στη Γ' Εθνική έχει γίνει και μένει η ομάδα μας να την ολοκληρώσει στο β' ημίχρονο.

Δείτε βίντεο από την έναρξη του αγώνα.

Επιστροφή