ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Δύο τσιγγάνοι ξήλωσαν σιδηροτροχιές από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ και τις φόρτωσαν σε αυτοκίνητο

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Δύο τσιγγάνοι ξήλωσαν σιδηροτροχιές από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ και τις φόρτωσαν σε αυτοκίνητο
30 Μαΐου 2022, 08:22
A+ A-
Παραλίγο να προκαλέσουν ατύχημα.

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή 27 Μαΐου το μεσημέρι, στην Ηράκλεια Φθιώτιδας, μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο τσιγγάνοι, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κλέψει τμήματα σιδηροτροχιών, από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ.

Ειδικότερα, μετά από ενημέρωση των αστυνομικών, σχετικά με ύποπτο όχημα διάπραξης κλοπής, εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο της περιοχής, το Ι.Χ. αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και ήταν φορτωμένο  με τέσσερα μεταλλικά τεμάχια.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι επρόκειτο για τεμάχια σιδηροτροχιών και στρωτήρων, τα οποία είχαν κλέψει από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ, μεταξύ Ηράκλειας και Δέλφινου, διαταράσσοντας με την πράξη τους αυτή την ασφάλεια κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών.

Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης της κλοπής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Επιστροφή