ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-2: Διπλό και τα ...μυαλά στα κάγκελα

9 Απριλίου 2022, 20:11
A+ A-
Σε τροχιά ανόδου ο ΑΟΛ, πέρασε από το Βούρκο κόντρα στην "Μπάρτσα".

Τα Λουκίσια έφυγαν με το διπλό (1-2) από το γήπεδο του Βούρκου, έβγαλαν τη "Μπάρτσα" της Χαλκίδας από τον ανταγωνισμό της ανόδου και συνέχισαν το δρόμο της επιστροφής -μετά από χρόνια- στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, παραμένοντας 1 βαθμό πίσω από τα πρωτοπόρα Αλάτσατα.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο ο ΑΟΛ έβαλες τις βάσεις της μεγάλης νίκης στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 18' μετά από κερδισμένο πέναλτι ο "σπεσιαλίστας" Κωνσταντάγκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 (φωτό πάνω) και στο 23' ο Τουλίτσης με σουτ αιφνιδίασε τον Κουσκούτη, που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και έκανε το 0-2 (φωτό κάτω οι πανηγυρισμοί).

Τα Λουκίσια ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και έβγαλαν μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ η Προποντίδα δεν πλησίασε πολλές φορές με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκε δυνατά, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο τιμόνι του οδηγού.

Στο β' ημίχρονο η Προποντίδα προχώρησε σε αλλαγές, πήρε μέτρα στο γήπεδο, βελτίωσε την εικόνα της και έγινε πιο πιεστική.

Τα Λουκίσια προσπάθησαν περισσότερο να διαχειριστούν το προβάδισμά τους από το πρώτο ημίχρονο και να κλειδώσουν το παιχνίδι, μετριάζοντας την επιθετικότητά τους και δεν πήραν πολλά ρίσκα.

Η Προποντίδα πήρε τα ηνία και στο 47' ο Συνοδάκης που μόλις είχε περάσει στο ματς και άφησε καλές εντυπώσεις, σημάδεψε με ωραίο σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55' ο Κουτσαυλής έκανε το σουτ, αλλά ο Γαλλής ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε με υπερένταση.

Τα Λουκίσια εύκολα ή δύσκολα με τον Προβή βράχο στην άμυνα απομάκρυναν τους περισσότερους κινδύνους, αλλά στο 76' ο Κουτσαυλής με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα πάνω στον Γαλλή, ο "πορτιέρε" των Λουκισίων δεν αντέδρασε σωστά και την μάζεψε από το βάθος της εστίας του για το 1-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε ροντέο.

Ο ΑΟΛ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ατομική ενέργεια του Σεϊνταράσι που ήταν από τους πιο κινητικούς της ομάδας του, όταν σούταρε, αλλά ο Κουσκούτης απέκρουσε σωτήρια.

Η Προποντίδα θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν ο πιτσιρικάς Λάμπρος Τσιαμπαλής, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Μετά το τέλος του ματς, αλλά και στους πανηγυρισμούς των γκολ οι παίκτες του ΑΟΛ έτρεξαν στα κάγκελα που τους περίμεναν οι οπαδοί τους, σε έναν Βούρκο που ήταν ...κατάμεστος από κόσμο, καθώς σήμερα δεν έπαιζε μπάλα η Α' ΕΠΣΕ και όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στο ντέρμπι του κεντρικού ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Ιωάννου - Χαρ. Αντωνίου.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Σταματίου): Θαν. Κουσκούτης, Μωραϊτης (81' Λ. Τσιαμπαλής), Χασάνδρας, Τσιαρβούλας, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος (77' Κ. Αναγνώστου), Λάμτσε (46' Συνοδάκης), Κούτρας (60' Κ. Στούπας), Γκιόσι, Κουτσαυλής, Μανδράκας (46' Θ. Πάλλης).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Ν. Ευσταθίου): Γαλλής, Δέδες, Πατρινός, Μπουλούκος, Προβής (66' λ.τρ. Σουλιωτάκης), Κωνσταντόπουλος, Τουλίτσης (58' Τσομπάνης), Ζαχαριάς, Κωνσταντάγκας (58' Τσαλμάς), Σεϊνταράσι, Τζαφέρης (77' Τζέμος).

Επιστροφή