Ο Ζεμπίλης ζητάει να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες του Οξυλίθου

Ο Ζεμπίλης ζητάει να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες του Οξυλίθου
11 Απριλίου 2022, 11:10
A+ A-
Με την διαδικασία των έμμεσων ζημιών από φυσικές καταστροφές.  

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες του Οξυλίθου και της ευρύτερης περιοχής, που πλήττονται λόγω αποκλεισμού από το οδικό  έργο στο Στόμιο Οξυλίθου.

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ ζητάει η αποζημίωση να  γίνει μέσω του χρηματοδοτικού πλαισίου στήριξης επιχειρήσεων που πλήττονται έμμεσα από φυσικές καταστροφές.

Και αυτό διότι όπως αναφέρει ο Θανάσης Ζεμπίλης «πρόκειται για έργο αποκατάστασης υποδομών από ζημιές, που έχουν προκληθεί από φυσικές καταστροφές». 

Το σημαντικό αυτό ζήτημα συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και κατά την πρόσφατη συνάντηση του κ. Ζεμπίλη με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Οξυλίθου Κλειώ Κατσαρή και τον  Λ. Παππά στον Οξύλιθο (φωτογραφία).

Επιστροφή