ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Με 41 θέσεις μόνιμων νοσηλευτών ενισχύεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας

ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Με 41 θέσεις μόνιμων νοσηλευτών ενισχύεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας
6 Απριλίου 2022, 11:19
A+ A-
Σύντομα βγαίνει στη δημοσιότητα η σχετική προκήρυξη.

Με 41 θέσεις μόνιμων νοσηλευτών αναμένεται να ενισχυθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, με προκήρυξη που θα βγει σύντομα στη δημοσιότητα, σύμφωνα με δελτίο τύπου, που εκδόθηκε από το γραφείο του βουλευτή Θανάση Ζεμπίλη και αναφέρει τα εξής:

"Πρόκειται, για θέσεις που προέρχονται από την κατανομή του διαγωνισμού για πρόσληψη μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού για ολόκληρη τη χώρα. Το Γ.Ν. Χαλκίδας λαμβάνει, μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο μόνιμων νοσηλευτών σε όλη την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας. 

Ειδικότερα, για το Γ.Ν. Χαλκίδας προβλέπονται 8 θέσεις Π.Ε., 25 θέσεις Τ.Ε. και 8 θέσεις Δ.Ε. μόνιμων νοσηλευτών. Οι συνολικά 41 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που διατέθηκε ποτέ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με μία προκήρυξη.

Επιπλέον, για το Νοσοκομείο Κύμης η κατανομή προβλέπει 1 θέση Τ.Ε. και 1 θέση Δ.Ε., ενώ για το Γ.Ν. Καρύστου 1 θέση Π.Ε. και 2 Τ.Ε."

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης επανειλημμένα έχει θέσει στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την αναγκαιότητα για στελέχωση και περαιτέρω ενίσχυση τόσο του Γ.Ν. Χαλκίδας, όσο και των υπολοίπων δομών υγείας της Π.Ε. Ευβοίας.

Επιστροφή