ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
12 Μαρτίου 2022, 12:09
A+ A-
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Νέες απαγορεύσεις στην κυκλοφορία ανακοίνωσε η Αστυνομία εξαιτίας της κακοκαιρίας "Φίλιππος".

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων εφαρμόζεται από τις 6 το πρωί του Σαββάτου στις εξής οδούς:

  • Στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα αυτής από την 242,079η χ/θ (Α/Κ Ραχών), έως την 56,728η χ/θ (όρια με Νομό Αττικής).
  • Στην Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 0 χ/θ έως 1,500 χ/θ, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.
  • Στην Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 1η  χ/θ έως 11η χ/θ, στο ρεύμα πορείας προς ΠΑΘΕ, με προορισμό την Αττική.

 

Νομός Ευβοίας:

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων:

  • Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, από την 16η χ/θ έως την 42η χ/θ, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
  • Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, από την 66η χ/θ (Στροφυλιά) έως την 88η χ/θ (Παπάδες), με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Βουτά – Ροβιών.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Βουτά – Παπάδων.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Δρυμώνα – Κερασιάς.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό  Αγδίνων – Παπάδων.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Μονοδρίου - Αμαρύνθου, από 3η χ/θ (Τ.Κ. Βιτάλων) έως 15η χ/θ (Τ.Κ. Μετοχίου).
  • Στην Επαρχιακή Οδό Αρτάκης - Κύμης, από την 6η χ/θ έως την 17η χ/θ.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Στροφυλιάς – Λουτρά Αιδηψού (μέσω Λίμνης Ευβοίας), από την 3η χ/θ έως την 30η χ/θ.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Λεπούρων – Καρύστου, από την 20η χ/θ (Αλμυροπόταμος) έως την 38η χ/θ (Στύρα).
  • Σε όλο το οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Κύμης.  

Επιστροφή