ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγραψαν για μη χρήση μάσκας μέχρι οδηγό οχήματος - Πρόστιμο 300 ευρώ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγραψαν για μη χρήση μάσκας μέχρι οδηγό οχήματος - Πρόστιμο 300 ευρώ
13 Φεβρουαρίου 2022, 16:06
A+ A-
Δείτε πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν συνολικά το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.

Συνεχίστηκαν και το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου οι εντατικοί έλεγχοι, που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 401 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 395 πρόστιμα των 300 ευρώ και 6 πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων τα 21 σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Άλλες τρία πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν στη Στερεά Ελλάδα, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτη καταστημάτων.

Επιπλέον, επιβλήθηκε άλλο ένα πρόστιμο των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από οδηγό οχήματος, επίσης σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Επιστροφή