ΧΑΛΚΙΔΑ: Εντοπίστηκαν άλλοι τρεις δράστες για την επίθεση με σφυρί στον Λάμπρο Παπανδραφίλη

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εντοπίστηκαν άλλοι τρεις δράστες για την επίθεση με σφυρί στον Λάμπρο Παπανδραφίλη
7 Φεβρουαρίου 2022, 20:25
A+ A-
Συνολικά πέντε οι δράστες, που επιτέθηκαν στον Χαλκιδέο ψητοπώλη.

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της επίθεσης στον Χαλκιδέο ψητοπώλη Λάμπρο Παπανδραφίλη, εξαιτίας οπαδικών διαφορών, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της "Ευβοϊκής Γνώμης", που κυκλοφορεί στα περίπτερα (φωτό κάτω).

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών, ταυτοποιήθηκαν τρία επιπλέον άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης, το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, στη λεωφόρο Καραμανλή.

Αυτοί οι τρεις είναι συγκατηγορούμενοι, μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς τους, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Επιστροφή