ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Έτσι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα για 25 και 26 Ιανουαρίου

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Έτσι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα για 25 και 26 Ιανουαρίου
26 Ιανουαρίου 2022, 08:49
A+ A-
Τι θα γίνει με τις εργοδοτικές εισφορές.

Η κακοκαιρία Ελπίδα και τα προβλήματα που προκάλεσε στην Αττική, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας οδήγησε σε αργία την Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά από τους εργοδότες τους και για τις δύο μέρες, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι εργοδότες-επιχειρήσεις για τις δύο αυτές ημέρες, απαλλάσσονται από την καταβολή των εργατικών και εργοδοτικών εισφορών, οι οποίες θα καλυφθούν από τον κρατικό Προϋπολογισμό.

Τη σχετική νομοθετική ρύθμιση θα προωθήσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επιστροφή