ΧΑΛΚΙΔΑ: Ουρές στα εφημερεύοντα φαρμακεία για rapid test την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ουρές στα εφημερεύοντα φαρμακεία για rapid test την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου
2 Ιανουαρίου 2022, 19:54
A+ A-
 Άλλοι για την δουλειά τους, άλλο γιατί ανησυχούσαν, έτρεχαν όλοι για τεστ.

Με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται ραγδαία και την παραλλαγή Όμικρον να έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα κρούσματα, πολλοί ήταν οι Χαλκιδέοι που έτρεξαν να κάνουν rapiδ test την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου.

Στα εφημερεύοντα φαρμακεία είχαν σχηματιστεί ουρές, σε όλη την διάρκεια της ημέρας, από πολίτες, που ήθελαν να διαπιστώσουν αν έχουν προσβληθεί από τον ιό επειδή είχαν συμπτώματα ή επειδή ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Κάποιοι χρειάζονταν το rapi test, επειδή είναι ανεμβολίαστοι και το χρειάζονταν για να πάνε στη δουλειά της. Ανεξάρτητα από τον λόγο, που είχε ο καθένας, η ουσία είναι ότι σε όλα τα φαρμακεία έβλεπες ουρές ανθρώπων και τις πρώτες μέρες του χρόνου.

* Φωτογραφία Αρχείου

Επιστροφή