ΣΥΡΙΖΑ- ΕΥΒΟΙΑ: Περιοδεία του Ανδρέα Ξανθού σε δομές υγείας από την Χαλκίδα μέχρι την Κάρυστο
15 Δεκεμβρίου 2021, 17:42
Ο πρώην υπουργός υγείας θα συνοδεύεται από τους βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βαγγέλη Αποστόλου και Μίλτο Χατζηγιαννάκη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε δομές υγείας του νομού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων:
- Στις 9 το πρωί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων και ακολούθως με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
- Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου
- Στη 1 το μεσημέρι επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Κύμης «Γ. Παπανικολάου», συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων και ακολούθως με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
- Στις 6 τα απόγευμα επίσκεψη στο «Διόκλειον» Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, συνάντηση με τη Διοίκηση και με εκπροσώπους των εργαζομένων.



















