ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Αυτά είναι τα νέα Διοικητικά Συμβούλια του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων.
Μεταξύ των θεμάτων, ορίστηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) και του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) και συγκεκριμένα προτάθηκαν:
Για τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.:
Ως Πρόεδρος η Ελένη Αϊδίνη με αναπληρωτή τον Ιωάννη Νέζη και ως μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Καλαθέρης με αναπληρωτή τον Xαράλαμπο Κώσταρο, Βασιλική Κόντου με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Μεγάλου, Μιχάλης Κεράτσας με αναπληρώτρια την Αναστασία Τζελά, Παναγιώτης Καραμούζης με αναπληρωτή τον Δήμο Κόρδη και οι πολίτες Παναγιώτης Νικολάου ως Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Τσάλλα, Νικόλαος Ρόγκας με αναπληρωτή τον Στέφανο Λαζαρίδη, Θεόδωρος Γιαννακάρας με αναπληρώτρια την Νικολέτα Πολύχρονου, Ελευθέριος Πνευματικός με αναπληρώτρια την Αθηνά Ντεγιάννη, Βασιλική Σαμπάνη με αναπληρώτρια την Εριφύλη Νικολάου, Δημήτρης Τριανταφύλλου με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Δημητρίου, Χαράλαμπος Κουσκούτης με αναπληρώτρια την Έφη Βαρβάρου, Σωκράτης Σκλιάς με αναπληρώτρια την Νατάσα Πικραμένου, Τατιάνα Πετράκη με αναπληρώτρια την Gεωργία Σταματούκου.
Για τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.:
Ως Πρόεδρος η Αικατερίνη Μεγάλου με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παλαιολόγου και ως μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Σταματούκος με αναπληρωτή τον Θεοφάνη Σπανό, Αναστασία Ψυχογυιού με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Λειβαδίτη, Ευάγγελος Βαβουλιώτης με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Κυριάκου-Καλαμιώτη, Ιωάννης Βαβουλιώτης με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μπαρούτα και οι πολίτες Παναγιώτα Τάρλα-Οκτωνιάτη ως Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον Αντώνη Κωνσταντίνου, Μαρίνα Γκάτσου-Σκολίδη με αναπληρώτρια την Γεωργία Λουκατζίκου, Ζαχαρούλα Μιντζιφίρη με αναπληρώτρια την Γεωργία Παπαθανασίου, Αικατερίνη Μπιαμή με αναπληρώτρια την Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιος Αλεξίου με αναπληρωτή τον Ιωάννη Τζεμαΐλα, Δήμητρα Βάθη με αναπληρωτή τον Δημήτρη Αδάμη, Εμμανουήλ Μπαλογιάννης με αναπληρωτή τον Διαμαντή Καρκαντελίδη, Παναγιώτη Λάμπρου με αναπληρωτή τον Άγγελο Αναστασιάδη, Ιωάννη Μπάρμπα με αναπληρώτρια την Ασπασία Μιχαλοπούλου.




















