Ξέρεις πόσο όμορφα είναι στην Ελάτη Τρικάλων τον χειμώνα;

Ξέρεις πόσο όμορφα είναι στην Ελάτη Τρικάλων τον χειμώνα;
18 Νοεμβρίου 2021, 12:22
A+ A-
Η τυχερή του διαγνωνισμού θα το μάθει σύντομα... 

Ο διαγωνισμός που δίνει δώρο μια 3μερη διαμονή για δυο άτομα στην Ελάτη Τρικάλων έληξε μεμεγάλη επιτυχία και το egnomi.gr έχει τον τυχερό!

Νικήτρια είναι η Maria Diamantopoulou (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο φβ), η οποία κερδίζει τη δωρεάν διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι στα πολυτελή διαμερίσματα "ARKTOS SUITES" στην Ελάτη Τρικάλων.

Η τυχερή θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα τη συνοδεύσει. 

Σε περίπτωση που η τυχερή για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι τη Δευτέρα 22/11 το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει ο Σπύρος Κοψίνης (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook) παρέα με ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' το νικητή, από 20 Νοεμβρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2022 (εκτός το μήνα Δεκέμβριο) μετά από επικοινωνία με το "ARKTOS SUITES". 

Επιστροφή