ΧΑΛΚΙΔΑ: Παραδόθηκε στο Επιμελητήριο Εύβοιας η μελέτη για το κτήριο του Δημόκριτου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Παραδόθηκε στο Επιμελητήριο Εύβοιας η μελέτη για το κτήριο του Δημόκριτου
15 Οκτωβρίου 2021, 08:16
A+ A-
Η παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου θα γίνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Δια χειρός του Προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ Γεώργιου Καββαθά παρέλαβε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γεροντίτης, τη μελέτη που αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο για τη λειτουργία του "Δημοκρίτου", του ιστορικού κτηρίου ιδιοκτησίας του Επιμελητηρίου, στη λεωφόρο Χαϊνά. 

Η μελέτη εκπονήθηκε από τη Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ και παραδόθηκε παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, σε εκδήλωση που έγινε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο  Επιμελητήριο Εύβοιας.  

Παρόντες ήταν επίσης:

  • Ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Υπεύθυνος του ΄΄ Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub ΄΄ Σταμάτης Βαρδαρός.
  • Η συνεργάτης της ΓΣΕΒΕΕ, Στέλλα Τσιάμη.
  • Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Μώρος.
  • Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος.
  • Ο Οικονομικός Επόπτης Σπύρος Κουτσαύτης.
  • Ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Βασίλης Βαρελάς.
  • Ο Σύμβουλος Διοίκησης του Φορέα Γιάννης Ζέρβας.  

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Σταμάτης Βαρδαρός, αναφέρθηκε στο  "Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub", υπογραμμίζοντας ότι αυτό, αποτελεί συμπύκνωση των οραμάτων και των στόχων του Επιμελητηρίου για την αναμόρφωση της κατάρτισης των εργαζομένων και των ανέργων της Εύβοιας, ως βασικότατου μοχλού για την τοπική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενός μοχλού  σύγχρονης προσέγγισης των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

Η παρουσίαση του  "Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub" θα γίνει στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.  

Επιστροφή