ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ19): Χαλκιδέος παρατηρητής στο ντέρμπι των αιωνίων
Κανένας διαιτητής από την Εύβοια δεν ορίστηκε στους αγώνες Α' Εθνικής Γυναικών που ξεκινά την Κυριακή και Επαγγελματικών ομάδων (το Σάββατο έχει πρεμιέρα και το πρωτάθλημα Κ-15), αλλά ορίστηκαν δυο Ευβοείς παρατηρητές.
Μάλιστα, ο Βασίλης Καμπούρης (φωτό) θα είναι παρατηρητής σε αγώνα μεταξύ ...αιωνίων. Πιο συγκεκριμένα, ο Χαλκιδέος πρ. διεθνής βοηθός διαιτητή θα είναι παρατηρητής στον αγώνα πρωταθλήματος Κ-19 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Διαιτητές θα είναι οι Χρόνης, Γκουβας, Κουλοχέρης από την Ανατ. Αττική.
Στη Σούπερ Λίγκα, ορίστηκε παρατηρητής (για δεύτερη φορά την τρέχουσα σεζόν) ο Μπάμπης Καρατζάς, στον αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο στις 4, στο Πανθεσσαλικό), όπου διαιτητές θα είναι οι: Παπαπέτρου (Αθήνας), Βασιλόπουλος (Εβρου), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).




















